Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 27 augustus 2016

Warung Sukla

Elke zaterdag eten wij" ikan bakar". Wij gingen altijd naar de warung van "Devi" langs de hoofdweg naar Negara maar die is om onbekende redenen al twee maanden gesloten. We hebben een andere warung in Negara gevonden. De vis is iets duurder (RP 10.000) per 100 gram maar wel even zo lekker.
Aardige mensen die altijd wel in zijn voor een praatje terwijl ik in wachtstand zit als de vis wordt gebakken op een vuur van kokosschillen en de verse sambal wordt bereid in de vijzel. Een zakje waterspinazie met gehakte pepertjes maakt het compleet. Ik rijd nog wel even tussendoor naar de warung "Wirapada" een stukje verderop om een portie "nasi campur" op te halen. Een puntzak met witte rijst en lekkere groenten aangevuld met "tempe", maiskoekjes en stukjes kip. Dit tesamen is ongekend smullen aan onze eigen buitentafel. Een halve kilo vis plus de puntzak kost ons RP 65.000. Een eurootje of vier en een half.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten